Τηλεφωνικές Παραγγελίες: +30 26650 95592

Τρόποι Aποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα vathiotis.com αποστέλλει τις παραγγελίες στη διεύθυνση που οι πελάτες δηλώνουν στη φόρμα παραγγελίας (οικία ή χώρος εργασίας). Είναι απαραίτητο να καταχωρούνται τα σωστά στοιχεία τόσο για την περαιτέρω επικοινωνία από το τμήμα πωλήσεων του vathiotis.com όσο και για την ορθή αποστολή με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Το vathiotis.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις, επιστροφές ή κόστος που μπορεί να προκύψει από λάθος διεύθυνση ή άλλα στοιχεία αποστολής.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με Δωρεάν Μεταφορικά εφόσον το σύνολο της παραγγελίας είναι άνω των 100 € και βάρος έως 4 kg. Για παραγγελίες έως και 100 € και βάρος έως 4 kg τα έξοδα αποστολής είναι 3,72 €. Για παραγγελίες έως 100 € και βάρος άνω των 4 kg, η επιπλέον χρέωση θα είναι 1,10 €/kg.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ COURIER, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο και αξιόπιστο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΕΛΤΑ COURIER, το vathiotis.com θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει εκ των προτέρων επικοινωνία μαζί σας για το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Χρόνος Παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημα μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση (συνήθως 1 – 4 ημερών) στην αποστολή της παραγγελίας σας, εάν κάποιο από τα προϊόντα σας δεν είναι σε άμεση διαθεσιμότητα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και ενδέχεται να διαφέρει ακόμη και κατόπιν αιτήματος σας. Επίσης υπάρχει πιθανότητα σε πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές η παραγγελία να παραδοθεί μετά από 4 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών. Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ΕΛΤΑ COURIER.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το κατάστημα

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e-mail που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας βρίσκεται στο κατάστημα μας.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στο Καρτέρι Θεσπρωτίας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση σε έξοδα αποστολής και αντικαταβολής με δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά, είτε με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα.

Όλες οι παραγγελίες όπου τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας. Εφόσον η παραγγελία περιέχει προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή όσο και η μεγαλύτερη αναγραφόμενη ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Η παραγγελία σας θα είναι παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 5 εργάσιμες μέρες, από την ημέρα που θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail παραλαβής της. Μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών τα προϊόντα αποδεσμεύονται και η παραγγελία ακυρώνεται.

Εφόσον επιθυμείτε τα προϊόντα θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εκ νέου την παραγγελία, εάν τα προϊόντα είναι ακόμη διαθέσιμα.

Γενικές Προϋποθέσεις

  • Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, απαιτείται να έχει γίνει πρώτα τηλεφωνική ή online καταχώρηση των προϊόντων.
  • Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με του φυσικού καταστήματος, ενδέχεται όμως να διαφοροποιούνται οι εκπτώσεις.
  • Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα είναι το ίδιο με το ωράριο λειτουργίας.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Δευτέρα με Σάββατο: 09:30 έως 14:30

EnglishGreek

Newsletter

Social Media

Βαθιώτης – Μπάνιο – Δάπεδο – Κουζίνα © 2024
Κατασκευή Eshop Ιωάννινα